باسلام.پسرم.16سالمه.حدود دوساله ونیم که صورتم جوش زده.پوستم هم چربه.الان دوماهی میشه که حجامت کردم و صورتم بااب جوش بخارمی دم وباصابون گوگردمیشورمش یکم بهترشده صورتم.چندتاجای جوش قرمز ولکه های بافرورفتگی بسیارکم قهوه ای روصورتم وجودداره.به نظرتون چیکارکنم که جوشام حداقل تاعیدازبین بره.درضمن ژل لایه بردار آلفائیدروکسی اسید AHA15% آردن واسه جوشام خوبه؟ایا این ژل اون لکه هارو ازبین میبره وصورتم کقبلا سفید بودوالان یکم قرمزشده رودوباره سفیدمیکنه؟خسته شدم ازبس سوال پرسیدم ازپزشکها.همشون میگن لیزرکن و....راستش وضع مالیمون هم خوب نیست که بخوام لیزرویا...کنم.همین کرم ها وصابون هاروهم به زورمیخرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لکه های جای جوش با کرم الفا اسید بهتر میشود ولی جای قرمزی ها شاید بدتر شود بهتر است از یک کرم ضد قرمزی برای انها استفاده كنيد. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

علت ابتلا و علائم پسوریازیس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا تشخیص سرطان روده با سونوگرافی امکان پذیر است؟

علل و درمان آرتروز پیشرفته و شدید کمر و ستون فقرات بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اگر تصمیم به باردار شدن دارید، این مطلب را بخوانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

روشهای شیمیایی جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بعد از عمل وازکتومی چه باید کرد؟