و 6 ماه عقد هستم ولي اطلاعات بسيار كمي دارم مثلا نميدونم هنگام پاره شدن پرده چه ميزان خون خارج مي شود؟ ؟ ايا الت مرد خوني نميشه؟؟؟ ممكن است ما متوجه خون نشده باشيم؟ تا همسم چند بار انگشت خود را وارد واژن كرد يك بار هم سعي به دخول داشت كه به دلبل ترس زياد اصلا يادم نيست چه قدر وارد شد نگرانم پرده بدون اينكه متوجه شده باشم پاره شده باشه

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است میزان خونریزی با پارگی پرده بسیار مختصر باشد ضمن اینکه ممکن است پرده از نوع ارتجاعی باشد و اصلا خونریزی ایحاد نشود. یعنی دخول بدون درد و خونریزی صورت بگیرد بهترین کار مراجعه برای معاینه توسط پزشک یا ماماست. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

انواع فوبیا و ترس از سکس و رابطه جنسی

چرا قبل 6 ماهگی به کودک غذا ندهیم؟

شپش و راه درمان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

جوانسازی صورت با آر اف فرکشنال

تاثیر لیزر فرکشنال co2

آیا سقط جنین در سونوگرافی مشخص می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جوانسازی صورت با تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ساب سیژن یا زیر تراشی بخش یکم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]