با سلام.اقای دکتر دو تا سوال داشتم: 1)ایا ویروس زگیل تناسلی در موهای اطراف الت که بعضا در وسایل دیده میشوند وجود دارند؟ 2)من جایی خوندم که ویروس تناسلی تا یک هفته در محیط خشک به اندازه 30درصد عفونتزا است اما شما فرمودید اصلا بیرون بدن انسان زنده نمیماند کدام یک درست است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله اگر زگیل تناسلی داخل سلول باشد ممکن است ولی بیرون از سلول امکان ندارد. [1401-03-25]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

لاپاراسکوپی در درمان نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جلوگیری از خشکی پوست دست ها در اثر شستشوی مداوم

درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

گره تیروئید چیست؟

چی باعث کم خونی شما می شود ؟

علت، درمان و نشانه های پیری زودرس پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان زگیل تناسلی با لیزر ، بدون درد و خون ریزی

کربوکسی تراپی چیست و چگونه انجام میشود؟