سلام آقای دکتر من حدود سه سالی میشه که سرم شوره میزنه و همزمان ریزش موی زیادی هم دارم شوره های سرم درشت و کلفت هست و کل پوست سرم رو پوشونده وقتی از حموم میام بیرون پوست سرم ترک ترک میشه و شوره های درشتی ازش جدا میشه همه نوع شامپوضدشوره هم استفاده کردم ولی فایده نداشت شوره هام ناشی ازچیه؟توی حموم هم با آب ولرم سرمو میشورم و اصلا سشواراستفاده نمیکنم باید چیکارکنم تا ازشرشون راحت بشم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مقاله ای در سایت در مورد شوره سر و درماتیت سبورئیک وجود داره لطفا اون رو مطالعه کنید.استفاده از دو نوع شامپوی ضد شوره بصورت یکروز درمیان توصیه میشه. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیشوره درماتیت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سندروم خشکی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اختلالات روانی و طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

سونوگرافی تخصصی مفاصل و بافت نرم

آیا دارویی برای بهبود اختلال ارگاسم در مردان وجود دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ایمنی درمانی یا ایمونوتراپی چیست؟

درمان جوش های جوانی

اثر تصاويرجنسی بر کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عوامل خطرناک تغییر پذیری که بر بروز سرطان پستان موثر هستند

مزونیدلینگ چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟