باسلام خدمت شما خانوم دکتر عزیز ممنون ازاینکه جواب سوال منو دادید یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم دوماهه که اقدام به بارداری کردم و پریودم عقب افتاده ولی باردار نیستم -دکتر رفتم بهم قرص برموکریپتین واژینال-متفورمین و ویتامین ای و کلومیفن داده -بسیار حالت تهو دارم به خاطر استفاده از قرصها و درضمن پریود شدم و بسیار در واژنم احساس خارش و سوزش دارم-سوال من اینه که قرص واژینال رو میشه موقع پریودم استفاده کرد؟آیا من واسه درمان زود شروع کردم ؟دلیل حالت تهوام کدوم قرصه؟میشه بگید واسه خارش از چه پماد و یا دارویی استفاده کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ایا مطمئن هستید بروموکریپتین را به صورت واژینال تجویز کرده اند؟ هردو قرص بروموکریپتین و نیز متفورمین می توانند موجب ضعف- تهوع و تاحدودی علایم گوارشی در ابتدای مصرف شوند. درمورد سوزش وخارش ناحیه واژن علت آن می تواند عفونت قارچی باشد که البته نیازمند معاینه برای تجویز دارو است. [1401-07-27]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بریس هیپ اسپایکا چیست و چه کاربردی دارد؟

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چند جلسه مزوتراپی برای تقویت مو لازم است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لکه های صورت یا ملاسما

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص عفونت دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علل و علائم شانه یخ زده

ورزش درمانی

ویتامین بی و نقش مهم آن در سلامتی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

راز زیبایی و جذابیت چهره های هالیوودی