سلام من برای جای جوش هام تحت درمان هستم. و بعد از استفاده از لایه بردار پزشکم توصیه کرد، اول ژل تزریق کنم تا سوراخ های اسکارها بالاتر بیاد بعد از لیزر استفاده کنم. می خواستم نظر شما را هم در این زمینه بدونم که آیا این کار را توصیه می کنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من ابتدا باید لیزراسکار آکنه کنید و در صورت عدم بهبود از تزریق ژل استفاده نمایید چون حرارت ناشی از لیزر ممکن است به ژل ها آسیب بزند [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

نکات مهم مراقبت از موهای خاکستری و سفید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تومور مخچه چیست؟علت ایجاد تومور مخچه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لنف نود هیپواکو چیست؟

دردهای مهمی که نباید نادیده گرفته شوند

تفاوت زانوی ضربدری و پرانتزی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بهترین روش درمان برای اسکار آکنه چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بيماری وسواسی جبری ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آلوپسی چیست و انواع آن کدام است؟