باسلام بنده 26سالمه سه سال ازدواج کردم متاسفانه فکر کنم مشکل واژینیسموس دارم خیلی تلاش کردیم ولی موفق به رابطه کامل جنسی نشدیم آیا با وجود این مشکل میشه در ایام تخمکگذاری با ریختن منی در دهانه واژن باردار بشم الان 6ماهه که این کار رو انجام دادیم فقط پریودام هر ماه چند روز عقب میفته ولی باردار نشدم علتشو میتونه به دلیل وجود پرده باشه؟من دوست دارم زودتر باردار بشم فکر اینکه هنوز پرده دارم و نتونم باردار بشم خیلی از نظرروحی منو عذاب میده خواهش میکنم اگه امکانش هست زودتر راهنماییم کنید چون واقعا نمیدونم جواب سوالمو از کجا بگیرم .با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بارداری در مقاربت غیر دخولی نیز رخ می دهد و پرده بکارت مانعی برای بارداری نیست ولی بهتر است شما پیش از بارداری مشکل واژینیسموس را درمان کنید تا پس از بارداری دوباره مشکلی نداشته باشید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کاربردها و مزایای مزوتراپی برای پوست چیست؟

برجسته سازی گونه

علایم کمبود ویتامین E را بشناسیم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تفاوت الگوی ریزش مو در مردان و زنان

سونوگرافی داپلر برای اندازه گیری جریان خون

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هایفوتراپی چیست و نتایج آن چگونه است؟

رنال کولیک، بیماری هزار چهره

آناتومی مچ پا؛ بررسی آسیبهای مچ پا

رابطه ی مصرف قهوه و شکلات در سرطان پستان