salam, aghaye doktor man rooye sooratam kakomak daram va zamineye ersi dare, pedaram va madarbozorgam k albate madarbozorgam bade zayeman kakomakhayash rikhte, man ham be modate 2mah hidrokinon estefade kardam kamelan az beyn raft ama dg tolid nashod va ejbaran masrafesho ghat kardam va hala dobare kakomakha bargashte, tasmam be leyzer daram poostam sefido shafafe benazaretoon leyzer moaser hast ya bekhatere ersi boodan bade leyzer ham barmigarde

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به دلیل سفید بودن پوستتان پاسخ خوبی میگیرید ولی باید بدانید که بعد از لیزر باید منظم از ضد آفتاب استفاده نمایید د ر این صورت چندین سال صورت بدون کک مک خواهید داشت [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

بیماری پوستی پمفیگوس ولگاریس چه علل و علائمی دارد؟

عمل بسته دیسک با لیزر

تغییرات پوستی که نشانه سرطان سینه است؟

مراقبت از پوست برای پیشگیری از سرطان

مراقبت های قبل و بعد، هزینه و عوارض عمل جراحی بینی غضروفی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تورم دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ملاسما (لک صورت) چگونه درمان میشود؟

بیماری های پوستی شایع در فصل تابستان