باسلام،من دختری 19 ساله و مجرد هستم که به بیماری پسوریازیس در ناحیه ی پوست سر و داخال ناف مبتلا هستم ،البته چند باری به شما مراجعه کردم چند محلولی تجویز شد که استفاده کردم ولی دوباره شرع به گسترش در تمام سر میکند ،میواستم بدونم ایا میتوانم از پماد بتامتازون استفاده کنم یا ضرر دارد،البته حساسیت پوستی هم ندارم.. باتشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این بیماری در بدن شما وجود دارد و شما فقط میتوانید پسوریازیس را کنترل کنید. پماد بتامتازون برای سر بسیار فوی است . ممکن است این بیماری را موقتاً بهبود دهد ولی عوارض زیادی دارد. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

حركات روده بعد از مرحله حاد آسیب نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاهش شنوایی بخش اجتناب ناپذیر سالخوردگی نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان عفونت گوش با کارهایی ساده در خانه

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مروري بر روش هاي تشخيصي- درماني آزوسپرمي

نکات جراحی باز کمر

علائم سیاتیک

جوانسازی پلک با پلاسما جت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

خال اپی درمال چیست؟

کارسینوم داکت های شیری (DCIS) یا سرطان سینه غیرتهاجمی چیست؟