سلام جناب دکتر من دختری ۲۹ساله هستم و دارای پوستی تیره مخصوصا درنواحی دست وپا, و تصمیم دارم توسط کرم منوبنزن رنگ پوستم را سفید کنم میخواستم بدونم چ مشکلاتی را در پی دارد؟ و چه مدت بایداستفاده کنم تا کاملا سفید شوم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من اصلا نکنید چون این کار غیر قابل برگشت است و حساسیت شدید به افتاب پیدا میکنید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

واریکوسل و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سرخوردگی و لغزش مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل ايجاد زخم بستر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

معالجه ریشه به زبان ساده

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

ترک خوردگی های پوستی و کورتون ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

نقش کراتین در تغذیه ورزشکاران

زمان اقدام به درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]