با سلام خدمت خانم دكتر عزيز.من در هفته 30 بارداري هستم.مدتي است ترشحات شيري رنگ بد بو دارم.مقدار ترشح خيلي زياد است طوري كه هنگام نزديكي آلت تناسلي همسرم كاملا آغشته مي شود و از طرفي بوي بد آن باعث آزار همسرم شده است خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما اگر ترشحات شما بوی ترشیدگی دارد و با خارش همراه است احتمالا دچار عفونت قارچی هستید و اگر ترشحات فقط بدبو است احتمالا دچار وازینوز باکتریال شده اید برای هر دو مورد نیازمند معاینه و درمان هستید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی واژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

تاثیر رابطه جنسی بر سلامتی

هایفوتراپی چیست؟

رادیوگرافی قفسه سینه چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

برای تزریق ژل لب باید بدانید...

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تیکسل درمان چروک و خطوط پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رژیم مناسب برای افرادی که کبدچرب دارند

ابتلا به ویروس کرونا در مبتلایان به بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مکمل های پروتئینی و انواع آن

سونوگرافی چشم چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]