سلام آقای دکتر خسته نباشید سوالی داشتم من چند جلسه لیزر فراکسل برا جای جوش انجام دادم یک یا دو جلسه دیگه مانده آیا میتونم میکرودرم انجام بدهم آخه پوستم خیلی تیرنسبت به بدنم و کک و مک داره ایا اشکال نداره؟و آیا میکرودرم که دکتر عمومی انجام میدهد هم خوبه اخه یه پزشک عمومی هست که چند ساله انجام میدهد و چون مسافتم تا اصفهان زیاده گفتم ولی اگر شما تایید نمیکنید بیایم اصفهان؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام انجام میکرودرم برای درمان جای جوش مشکلی ندارد ولی اگر به جای لیزر فرکسل انجام میدهید اثری ندارد انجام میکرودرم مثل همه کارها مهارت نیاز دارد اگر احساس میکنید که همان پزشک مهارت کافی دارد انجام دهید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بهترین روشهای درمان دیسک کمر بدون جراحی

علائم چسبندگی لوله های رحم یا فالوپ چیست؟

راههای افزایش سایز سینه ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر مواد غذایی گوناگون در مراقبت پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

توضیحاتی درباره نحوه انجام سونوگرافی پروستات در منزل شما

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان چسبندگی های کانال نخاعی

نانوفت چیست؟

توصیه های عملی جهت کاهش خشکی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]