با سلام بنده به مدت شش سال است از محلول ترکیبی ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید برای ریزش مو هام استفاده میکنم،یه مدت هست موهام خیلی بد حالت شدهو همش پیچ میخوره یه مدت از سرم نرم کننده استفاده میکردم که چون ریزش موهاما بیشتر کرد ترسیدم و دیگه استفاده نکردم میخواسم یه نرم کننده خوب بهم معرفی کنید تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از معرفی مارک تجاری معذورم ولی به نظر من بهتر است از ماسک مو استفاده کنید هم نرم کنندگی بیشتری دارد هم احتمال ریزش مو کمتر است [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

درماتیت تماسی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران

عوارض تزریق ژل

بلفاروپلاستی بدون جراحی (درمان افتادگی پلک)

بیماری تیروئید چشمی چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اولین عادت ماهانه در دختران نوجوان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

( پی آر پی ) prp

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مزایا و معایب پوست چرب

زردی در نوزادان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]