سلام خانم اقای جوانی 18 ساله هستیم موهایم نازک و کمی کم پشت شده است تصمیم دارم از همنی سن تا اخر عمر فیناستراید و کف ماینوکسیدیل استفاده کنم تا موهایم را برای همیه داشته باشم چرا جلوگیری نکنم و بعدا برم برای کاشت مراجعه کنم؟؟/سوال دوم پوسم صورتم رگ و مویرگ های نازکی دارد که کالما مشخص است و به رنگ قرمز است مثل واریس پا رو یی صورت دوجلسه فراکشنال کردم قرص کردم و... یه خورده یکم یکم بهرت شد اعتماد به نفسم تقریبا از دست رفته چکار کنم؟پوستم هم نازک هست و این رگ های قرمز مشخصه و دکتر ها میگن درمانی نیست یعنی واقعا با پیشرفت علم درمانی نیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف ماینوکسیدیل طولانی اشکالی ندارد ولی فیناستراید را اتوصیه نمیکنم برای صورتتان لیزر های عروقی مفید تر است [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رادیولوژی در منزل چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

گره های تيـروئيـد و نکاتی که باید در مورد آن بدانیم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار

ترک بدن یا استرچ مارک چیست و راهکار درمان آن

چرا در دیابت نوار عصب و عضله گرفته می شود ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آنچه در مورد دندان مصنوعی باید بدانید

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

شنای استقامت ( قسمت سوم )

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد