دکتر سلام من دختری 27 ساله با 163 سانت قد و 154 کیلو وزن الان 7 سال دچار کمر درد شدم فیزیوتراپی و خوردن انواع قرصای مسکن و انجام دادن ورزشای کششی و تقویت عضلات هم کمکم نکرده آقای دکتر من بعد از رفتن به باشگاه بدنسازی و انجام حرکات بیش از حد این طور شدم الان چیز سنگین نمیتونم بلند کنم و با راه رفتن زیاد و دویدن دردم چند برابر میشه این درد قسمت پایین سمت راست کمرم هست و اصلا تا پایین پاهام نمیکشه تا نیمه باسنم دردش وجود داره ام آر آی هم که دادم سلامت کامل بود نمیدونم دیگه چی کار کنم لطفا کمکم کنید. با تشکر

دکتر علی فرخانی :

بهتر است ابتدا نزد پزشک معاینه شوید تا بتوان تشخیص صحیح در مورد علت کمر درد شما داده شود. اما علائم ذکر شده نشان دهنده درگیری عصب در کمر می باشد که باید ابتدا کاملا تشخیص داده شود بعد درمان. اما اگر وزن شما 154 کیلو است بهترین درمان در ابتدا کم کردن وزن است. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیسیاتیک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مراحل رشد ابرو بعد از کاشت ابرو طبیعی

بیماریهای ناشی از تماس جنسی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

از بین بردن غبغب بدون جراحی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع لک

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تشخیص شکستگی مچ پا با عکس از مچ پا

تاثیر مصرف روی برای پوست

علائم و درمان سکته مغزی

تاثیر لیزر فرکشنال co2