سلام خسته نباشید میخواستم راجع به "افضا"ازتون بپرسم.علتش چی میتونه باشه؟آیا ممکنه بخاطر خود ارضایی در بچگی هم باشه؟راه تشخیصش چی هست؟آیا درمانی براش وجود داره؟ من 23سالمه وخودم مشکوکم به افضا.شنیدم که انحراف مسیر ادرار نشون دهنده افضاست.درسته؟ تو روخدا تو رو خدا تو رو خدا جوابمو بدین؟من چندین ساله دارم با این فکرو تردید زندگیمو خراب کردم.میخوام مطمئن بشم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افضا به معنی یکی شدن مجرای ادرار و واژن است. و بعید است در فردی بدون صدمه و اسیب شدید واژن اتفاق بیافتد. در صورتی که نگران سلامتی بکارت خود هستید به یک پزشک یا مامای ماهر مراجعه کنید تا معاینه شوید. ربطی به خودارضایی ندارد بلکه در اثر اسیب شدید به ناحیه تناسلی ایحاد می شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اهمیت لبنیات

عادت های بدی که باعث ایجاد چین و چروک پوست می شوند

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سندرم پای بیقرار چیست؟

رینوپلاستی غیر جراحی با پلکسر بینی

عملکرد دستگاه کاویتاسون یا کویتیشن در درمان سلولیت

علل ایجاد بیماری درماتیت سبوره

امکان تشخیص سرطان پستان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اختلالات مادرزادی حالب چه هستند؟

رادیوگرافی قفسه سینه برای تشخیص شکستگی دنده