باسلام من در دوران شيردهي هستم و پسرم يك سال و نيمه است تقريبا چندروزي است پريودي ام عقب افتاده و بطور طبيعي جلوگيري مي كنم تا بحال مراقب بوده ام خيلي نگران هستم كه باردار شده باشم مي گويند اگر باردار باشم پسرم شيري را كه مي خورد بالا مي آورد ولي تابحال چنين چيزي نبوده است دل درد و كمر درد دارم ولي هنوز پريود نشده ام مي خواستم خيالم را راحت كنيد باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی هیج کدام از مواردی که نام برده اید یعنی دل درد و کمردرد و استفراغ شیر توسط کودک شیرخوار در صورت حاملگی مادر نشانه های بارداری شما نیستند در واقع اینها افسانه هایی بیش نیستند. بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری برای اطمینان خاطر است در صورت منفی بودن آزمایش از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیشیر دهی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سندرم مین یا سندرم مفصل توراکو لومبار

کنترل وزن و کاهش وزن در ورزشکاران

پیری زودرس پوست و روشهای موثر در جوانسازی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بهترین درمان کم پشتی ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تیرگی و سیاهی زیر بغل موجب ناراحتی شما می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

خارش پوست در فصل بهار

دون ژوان به چه مردی گفته می شود؟