سلام آقای دکتر خسته نباشید من سطح ویتامین D پایینه و در آزمایش 9 بود . دکتر غدد بهم 5 عدد آمپول 300 هزار (300000) واحد و یه بسته قرص روکاترول 25 بهم داد الان یک ماهه دارم مصرف میکنم چقدر طول میکشه نرمال بشه؟ در ضمن من ریزش مو هم دارم و دکتر بهم گفت ریزش موی تو ارثی نیست .تلوژن افلوویوم هستش. ریزش موی من از همه نقاط سرمه.من آدم وسواسی و استرسی و عصبی هستم .دکتر غدد هم گفت کمبود شدید ویتامین دی میتونه چرخه رشد مو مختل کنه. این درسته؟ هیچ درمانی واسه تموم شدن تلوژن افلوویوم نیست؟ چقدر طول میکشه موهام دوباره مجدد رشد کنه؟ممنون میشم به همه سوالام ج بدید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو بدلیل کمبود ویتامین دی ممکن است و طی ۱ ماه جبران میشود ولی ۳ ماه طول میکشد تا موها رشد کند تلوژن هم حدود ۳-۶ ماه بعد درمان بهبود دارد [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تاری دید و سردرد مرتبط با مشکلات چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راه های رفع و از بین بردن غبغب بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اهمیت طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

انواع ریتینر های ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

عوارض راکوتان برای پوست

فرزندان بعد از طلاق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟

عوامل مؤثر در تعیین هزینه کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان طب فیزیکی و توانبخشی درد زانو

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]