سلام من با همسرم که بیست ساله هست نزدیکی محافظت نشده داشتم ولی منی داخل نریخت.بالافاصله دو قرص لونژیل خورد و دوازده ساعت بعد هم دو عدد دیگر که پنج روز بعدش پریود شد. بعد از پنج روز درهمون سیکل به همین صورت نزدیکی داشتیم که باز مجبور شدیم از همین روش اورژانسی استفاده کردیم یعنی در یک سیکل دو بار،که بعد از یه هفته پریودشد البته خون زیادی نداشت.از اون روز تاحالا بعضی وقتا سرش و پهلوی چپش درد میگیره . من فکر میکنم این پریود هاشون حاصل از قرص بوده و هنوز رو چرخه طبیعی نیوفتاده. کمکمون کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید.. ا گر آزمایش بارداری منفی است یعنی در سیکل قبلی بارداری صورت نگرفته. فعلا صبر کنید تا سه سیکل ممکن است درجاتی از بی نظمی در سیکلها وجود داشته باشد. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکینزدیکی قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آندومتریوز چیست و چگونه درمان میشود؟

زگیل تناسلی چیست؟

ملاسما یا لک حاملگی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

سرطان پوست چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تاریخچه معاصر طب درد در دنيا

نکات ویژه در انتخاب غذای مایع و جامد در ورزشکاران

بیماری رفلاکس معده به مری

صرع و دلایل صرع

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]