سلام و درود خانم دکتر من با نامزدم رابطه داشتم ولی اصلا اتفاق خاصی نیفتاد حتی انزالم نداشتن داخل واژنم ولی برای احتیاط سه تا قرص ال دی خوردم و دوازده ساعت دیگه سه تا دیگه قراره که بخورم میخواستم بدونم زمان پریودم چه فرقی میکنه با مصرف قرصا؟ باید بعد از مصرف قرصا پریود شم یا اینکه به وقتش؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ورزش درمانی آرنج تنیس بازان (تنیس البو)

نحوه ی صحیح شستشوی مو بعد از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای مقابله با پیری پوست

از راش پوستی بیشتر بدانیم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

عکس انحراف زانو در چه مواردی و چگونه انجام میشود؟

رادیولوژی مداخله ای چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی علت و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه آقایان

هرگز جوش ها را دستکاری نکنید