سلام من یک ماه پیش با نامزدم نزدیکی داشتم بعداز یک ساعت ۲تاقرص جلوگیری استفاده کردم و همون روز پریود شدم ایا امکان حاملگی وجود داره در ضمن هنوز پریود نشودم میحواستم بدونم بخاط استفاده از قرص یا حامله ام خیلی مهم و فوریه

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی این سوال در سایت بسیار پاسخ داده شده. خونریزی پس از مصرف قرصهای اورژانس معمولا یک هفته تا ده روز بعد رخ خواهد داد. احتمالا در موعد مقرر قرار بوده پریود شوید. در صورت پریود شدن بلافاصله امکان بارداری به حداقل می رسد. با این حال در صورت نگرانی می توانید آزمایش خون بدهید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جراحی لیفت سانترال لب یا بالا کشیدن لب چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان جای جوش با لیزر

چه عواملی بر مدت زمان ماندگاری بوتاکس تاثیر گذارند؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی زیر چشم با تزریق چربی

علت انجام کورتاژ تشخیصی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت لکه های پوستی چیست؟

افتادگی گوشه های لب چگونه رفع میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]