سوال :

با سلام و خسته نباشید من حدود 5 روز پیش در بیمارستان مطحری جراحی ال 4 ال5 با پلاسما پیش شما انجام دادم و انتظار داشتم طبق مدارک بیماران شما در سایت بعد از جراحی بهبودی نسبی داشته باشم ولی الان بعد از گذشت 5 روز هنگام نشستن و راه رفتن درد شدید در کمرم دارم و قبل عمل 10 دقیقه راه میرفتم و یک ساعت مینشستم آیا با این شرح حال عمل من موفقیت آمیز بوده یا دوباره باید مراجعه کنم چون از تهران اومده بودم برام سخته حضوری برسم خدمتتون


دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در بعضی موارد بعد از عمل با لیزر پلاسما ممکن است جهت چند روز و حتی چند هفته درد های شدید کمر وجود داشته باشد. علت این مسئله اسپاسم عضلات کمر میباشد. جای نگرانی نیست. بتدریج برطرف خواهد شد. همانگونه که موقع پذیرش به بیماران تذکر داده میشود و در سایت نیز وجود دارد ،زمان اظهار نظر در مورد تاثیر پذیری لیزر سه ماه است. اگر بیماری تا سه ماه بعد از عمل بهبودی نیافته باشد ممکن است نیاز به عمل باز داشته باشد. [1401-06-27]


پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک درد کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

تزریق ژل هیالورونیک اسید به زانو برای درمان درد و آرتروز زانو

امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

روشهای درمان سرطان سینه

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

روشهای رفع و درمان تیرگی زیر بغل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

فولیکولیت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی درباره تاثیر تغذیه بر افسردگی ( قسمت اول )

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

روش های افزایش رشد مو

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

مشکلات پستان در شیردهی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]