با سلام وقت بخیر بردار 24 ساله ام حدودا یک ماه پیش بر اثر لیز خوردن دچار بیرون زدگی ال5 اس1 شده الان چند قدم بیشتر نمی تونه راه برود، اکثر پزشکانی که مراجعه کرده گفتن باید عمل جراحی باز انجام بده، می خواستم لطف کنید بفرمایید آیا امکان بهبودی از طریق جراحی لیزر پلاسما وجود دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بله احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هست. لازم است معاینه شوند. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

انتقال جنین به رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاربرد رادیولوژی پانورکس

شریک زندگی خود را چگونه انتخاب کنید ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

بلند کردن اجسام سنگین به روش صحیح

علل و درمان هرپس زوستر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تاثیر مواد روانگردان بر مغز

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

محصولات مراقبت پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]