سلام اقای دکترخسته نباشیدمن برادرم ۵سالشه تازه فهمیدیم که تو مغزش کیست آراکنویدداره گوش سمت راستش هم مشکل پیداکرده بایدچیکارکنیم لطفاخواهش میکنم راهنمایی کنیددارم دیونه میشم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام کیست های اراکنویید، کیست های خوش خیم داخل مغز هستند. اگر علامتی نداشته باشد و اندازه آن بزرگ نشود، معمولا احتیاج به درمان خاصی ممکن است نداشته باشد. در غیر اینصورت ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

تشخیص کرونا از طریق لاله گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سوچور سيلوئت سافت چيست ؟

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی کالر داپلر واژینال رحم و تخمدان

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل

تشخیص سرطان کولورکتال با تصویربرداری

حفظ باروری در مردان مبتلا به سرطان

لیزر درمانی

لیکن پلان چیست ؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت آرتروز گردن با دیسک گردن چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]