سلام من حدود ١٠سال است ا ز ناحيه دنباليچه گرفتار اسپاسم ميشدم كه با تزريق دارو يا قرص بعد از چند روز جواب ميگرفتم ولي از ٢٨اسفند ٩٧دچار همين مشگل شدم و پا چپم هم در گير شده ديسك بزرگي در قسمت نخاع ديده شده كه عصب سياتيكم و در گير كرده و تجويز عمل جراحي شدم لطفا با توجه به عكس راهنماييم كنين واهي جز عمل. دارم اكر نه اينكه امكان عمل بسته برام وجود داره يا نه ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بیرون زدگی دیسک l4l5 چپ درمان دیسک بیرون زده در مرحله اول استراحت دارو و اقدامات غیر جراحی نظیر فیزیوتراپی و آب درمانی است. اگر این درمان ها به مدت کافی جواب ندهد نیاز به جراحی است. در این حال بجای عمل باز با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

عوامل مؤثر در تعیین هزینه کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اندازه طبیعی کلیه ها در بزرگسالان

جوانسازی با تزریق ژل

رادیولوژی ترانزیت روده باریک

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پلاسماجت و جوانسازی پوست

کاربرد بیوپسی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

متوکاربامول دارویی برای کمر درد و گرفتگی عضلات کمر

تغییر جنسیت مرد به زن در بیماران نارضایتی جنسیتی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علل و درمان خشکی و ترک لب