سلام خانمی55ساله هستم کمردردشدیدناشی ازدیسک ولغزندگی مهره دارم میخواستم ببینم برای لغزندگی مهره گرید2 ایا لیزر کمکی میکنه واینکه چه پیشنهاداتی دارید تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام لیزر پلاسما صرفا بیرون زدگی دیسک را درمان میکند. در لغزندگی مهره کاربردی ندارد [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیفتق دیسک لیزر پلاسما

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

پیش از مراجعه به متخصص پوست باید بدانید

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ورزش های مفید برای التهاب تاندون دو سر بازو

زخم مزمن چیست و چرا یک زخم مزمن می شود؟

نقش تغذیه در سقط مکرر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اطلاعاتی درباره اختلال جنسی پارافیلیا

واژینیسموس یا دخول دردناک چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تزریق بوتاکس یا دیسپورت

۶ ورزش کششی در زمان بارداری