باسلام قطره آ+ د تا چه زماني بايد به كودك داده شود؟ آيا مي توان از قطره سندروس استفاده كرد يا خير؟ باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. مصرف قطره A+D تا زمان 2 سالگی برای کودک ضروری است نامی که نوشته اید یک نام تجاری است در صورتی که منظورتان قطره A+D سندروس است می توانید با نظر پزشکتان استفاده کنید. [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیکودک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بی اختیاری ادرار

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پاسخ به سوالاتی درباره تزریق چربی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درد پاشنه

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تشخیص و درمان شکستگی ستون فقرات

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مزایای جوانسازی پوست با رادیوفرکوئنسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهاردهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

روشهای جوانسازی پوست گردن

نحوه کاشت مو و مراحل رشد مو بعد از کاشت

ترک خوردگی های پوستی و کورتون ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]