سلام آقای دکتر با تشکر از اینکه جوابم رو دادید..یعنی من اول باید وزن کم کنم و بعد لیپوماتیک انجام بدم؟ برام خیلی مهمه که شکمم کوچیک بشه اول باید لیپوماتیک انجام بدم بعد رژیم بگیرم یا اول رژیم بگیرم و بعد لیپوماتیک انجام بدم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

قبل و در حین و بعد از انجام لیپولیز باید رژیم کاهش وزن رو رعایت کنید. قبل از انجام لیپولیز نیز باید وزنتون رو کاهش بدید‌. [1401-03-30]

پاسخ سوال پزشکیلیپولیزر لیپوماتیک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای سریع درمان چین و چروک پوست صورت

تشخیص و درمان پارگی و بیرون زدگی دیسک بین مهره ای

لیزر سرد چیست و چه کاربردی در جوانسازی و زیبایی دارد؟

جوانسازی پوست دست و انگشتان با تزریق ژل یا فیلر

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

تزریق آنزیم برای از بین بردن ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ویتامین بی و نقش مهم آن در سلامتی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

راههای تشخیص آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

نقش پلاکت ها در پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]