با سلام ببخشید من در بهمن ماه رژیم گرفتم و در همین مدت پریود شدم که میزان خونریزیم کم بود و مجدادا بعه از یک هفته از اتمام پریودیم دباره پریود شدم که بعد از 10 روز هنوز پریود هستم چه قرصی بخورم که خونریزیم قطع شود . و متاهل هستم ...

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فعلا تنهامصرف قرص اهن برای پیشگیری از خونریزی توصیه می شود در برخی موارد همزمان با رژیمهای سخت درجاتی از بی نظمی قاعدگی مشاهده می شود در صورت تکرار این امر در سیکل بعدی برای بررسی مراجعه فرمایید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

روشهای موثر برای رفع و درمان خط خنده

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فرم دهی و برجسته سازی طبیعی چانه با ژل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازى اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوان سازی پوست با آر اف فرکشنال

درمان لک صورت با مزوتراپی

پیچ خوردگی بیضه

جوانسازی آلت تناسلی بانوان با لیزر

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]