با سلام.حدود 60روز پیش با نامزدم نزدیکی داشتیم به طوری که دخول صورت نگرفت.دچار خستگی ناگهانی و کمر درد شدید شدم.از لحاظ اخلاقی بسیار بهانه گیر و تند خو شده ام.ایا اینها میتواند دلایلی بر بارداری باشد؟قاعدگی قطع نشده است.لطفا راهنمایی کنید بسیار نگرانم هم من و هم نامزدم در شرایط بدی از لحاظ روحی قرار گرفتیم. باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر هیجکدام از مواردی که نام برده اید دلیلی برای بارداری نیست. بلکه نگرانی شما از بارداری باعث ترس و اضطراب و علایم خلقی در شما شده. در صورتی که به صورت منظم پریود می شوید دیگر هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد برای بررسی سایر علل این اختلال خلقی به یک روانپزشک مراجعه کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

هایفوتراپی، جوانسازی پوست در یک جلسه

( کاربرد و عوارض هورمون سوماتروپین ( سوما

دلایل خارش پوست در بهار و درمان آن

علت افتادگی و کوچک شدن سینه بعد از عمل پروتز سینه چیست؟

لیفت صورت چیست و روشهای آن کدام است؟

مكمل كلسيم را چه زمانی از روز استفاده کنیم ؟؟؟

رفع تیرگی زیر بغل با لیزر چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درد لگن علامت چه بیماری هایی است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]