با سلام یه سوال داشتم من صورتم موی ریز و کرکی داره که یدکتر که قبل رفتم گفت چون موها ریز و ضخیم نیست لیزر جواب نمیده خوب راهی نمیمونه جز استفاده تیغ صورت که باعث جوش های ریز میشه و من همیشه جوش دارم و مجبورم لوسیون های مختلف ضد جوش مصرف کنم که جواب نمیگریم و پوستم حساس شده چاره چیه؟ چه لوسیونی خوبه چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین استفاده نمایید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح

تلفن : 91620100 - 031

تمرینات پیشگیری از آرنج تنیس بازان

قارچ صورت چه عللی دارد؟

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان درد مهره های پشتی

آیا التهاب مثانه خطرناک است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه در دوران نوجوانی و درمان مشکلات تغذیه

قارچ های پوستی چیست و چگونه ایجاد میشود؟

تزریق هیالورونیک اسید برای لب مدل عروسکی

زگیل تناسلی یا وارت

جوان سازی پوست با آر اف فرکشنال