عرض سلام وادب. دکتر من صورتم بسیار زیاد و شدید جوش میزد که راکوتان خوردم به مدت 11 ماه و یک دوره کامل خورم و جوشهام رفت کامل. الان مشکل من که بسیار اذیتم میکنه و حاضرم هرچه قدر لازمه هزینه کنم تا در کمترین زمان ممکن از بین بره: جای جوشهام به صورت: 1- لک و قرمزی که زیاد و وسیع است 2- فرورفتگی که ریز و کم است برای هرکدام بهترین راه چیه ؟ مخصوصا لک و قرمزی. ممنون از توجهتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای لک و قرمزی سریعترین روش لیزر است که تعداد جلسات حدود ۳ جلسه است برای فرورفتگی لیزر فرکشنال مفید است ولی ۳-۶ جلسه لازم است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟

تاریخچه جراحی دهان و فک و صورت ( بخش سوم )

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

اسپرم اهدایی در خارج از ایران

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

روشهای افزایش کلاژن پوست

تمرکز حواس

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

بیماری مورفه آ

کسب آگاهی درباره مسائل جنسی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان جوش صورت