سلام اقاي دكتر واقعا از اين كه با صبر و حوصله به سوالهام جواب ميدهيد از تون ممنونم.من 25 سالمه پوستم گندمي و پوست خوبي هم دارم اما گاهي حس ميكنم گونه هام قرمز ميشه و يه دانه هاي ريز قرمز روي گونه هام بوجود مياد ولي بعد دوباًره خوب ميشه .ايا اين ميتواند علايم بيماري روزاسه بأشد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر روزاسه قرمزی دایمی دارد که گاهی ضایعات به آن اضافه میشود [1401-09-15]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

تلفن : 91620100 - 031

انواع ريزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت دوم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا نشستن زیاد سلامتی را به خطر می اندازد؟

قوی ترین مسکن های گیاهی برای دندان درد

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

کربوکسی تراپی دردرمان سلولیت

سونوگرافی تیروئید چه زمانی انجام میشود؟

کاربرد و مزایای تزریق ژل آبرسان صورت

چه خصوصیاتی در یک توده پستان احتمال بدخیمی را مطرح می کند؟

مغز آیندگان چگونه است ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]