سلام آقای دکتر بنده جوانی 23 ساله هستم و مشکلم هم اینه که مدت کوتاهی هست که اندازه ی یک سر انگشت از ریش زیر چانه ام خالی شده که واقعا نگرانم کرده. میخواستم ببینم چکار باید بکنم تا بتونم این مشکل رو درمان کنم ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید به پزشک مراجعه نمایید با تزریق داخل ضایعه و درمان موضعی معمولا درمان میشوید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

نقش تیامین در ورزشکاران

مراحل و کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درد سیاتیک چیست؟

نشانه های سرطان سینه

شباهت عفونت لگن و رحم و تشخیص آنها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چگونه احتمال بارداری را در سیکل افزایش دهیم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تعیین جنسیت قبل از بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]