سلام دختری27ساله مجردهستم که7ماه به دنبال مصرف آمپول تریامسینولون بدلیل حساست دچاربی ظمی قاعدگی با فاصله کم شدم سونوگرافی1کیست فونکسیول3*3نشان داد که1ماه بعددرسونوگرافی دوم جذب شدبدون مصرف دارو.اما بینظمی ادامه داشت انواع قرص ضدبارداری تجویز شدکه به علت عوارض شدیدنتوانستم مصرف کنم پزشکم بعدازسونوگرافی سوم که سالم بودمصرف1ماه استروژن کونژوکه همراه 10میلی گرم مدروکسی پروژسترون در10روز اخر و همچنین مصرف دوماه دیگر مدروکسی پروژسترون از روز 1قاعدگی تاروز28روزانه 10میلی گرم تجویز کرد2ماه دارومصرف کردم خیلی سردرد و حالت تهوع میشوم ایا میتوانم ماه سوم را مصرف نکنم یاحتمادوره درمان تکمیل شود.باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای ادامه دارو با توجه به شرایطتان حتما با پزشکتان مشورت کنید. می توانید با نطر ایشان از یک قرص پیشگیری از بارداری کم عارضه استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

راهنمای درمان بیماران مبتلا به پسوریازیس یا صدف

مراقبت های پوستی در هنگام شب

فیلرها از چه موادی ساخته شده اند؟

لیفت صورت و کشیدن پوست بدون عمل جراحی

چه عواملی موجب ناباروری مردان میشوند؟

رابطه سردرد و مفصل فکی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

جراحی باز یا لیزری پروستات، کدام بهتر است؟

بررسی علت و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه آقایان

تقویت مو با مواد طبیعی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]