سلام خسته نباشید.آیااستفاده ازقرص اکوفن برای جلوگیری ازریزش مو ورویش وضخیم شدن تارهای نازک وکوتاه سر باعث رشدبیشترموهای بدن نمیشود وبدن پرمونمیشود؟آخه من دارم برای موهای زائدبدنم آی پی ال میکنم اشکالی نداره قرص اکوفن بخورم جلوی سرم موهای نازک وکوتاه هستن که ضخیم وبلندنمیشن که بعداززایمان یسال پیش ومصرف دوماه ماینوکسیدیل سه سال پیش اینطوری شد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر مصرف اکوقن مشکلی ندارد ولی اگر موی زاید که به لیزر موهای زائد پاسخ مناسبی نشان نمی دهد و ریزش مو دارید احتمالا مشکل هورمونی دارید و به درمان دارویی نیاز دارید [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

تشخیص اختلال رحم دو شاخه با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اندولیفت چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت در منزل شامل چه خدماتی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

یائسگی

چسبندگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت و درمان دیسک گردن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر موهای زائد

کاربرد مزوتراپی در لاغری موضعی

وایر گذاری در پستان به چه دلیل انجام میشود؟