سلام وقتتون بخیر. من یکی از بیمارای خودتون هستم که دو ماه پیش برای ریزش مو به مطب شما مراجعه کردم 60 عدد قرص فیناستراید برام تجویز کردین من قرص ها رو مصرف کردم اثر خوبی روی موهام داشت اما تا حدودی میل جنسی ام را کاهش داده. حالا من مصرف قرصا رو ادامه بدم یا نه؟ اگه مصرف قرصارو ادامه ندم موهام بازم ریزش پیدا میکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در صورت قطع قرصها اثرشون بر روی ریزش مو از بین میره. در مورد ادامه درمان خودتون باید تصمیم بگیرید. که آیا واقعا ریزش مو تون چقدر براتون مهمه با توجه به عوارض. البته کاهش میل جنسی ناشی از فیناستراید بعد از قطع دارو از بین میره. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تخلیه فیلر زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ریزش موی سکه ای

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آشنایی با لیزر اگزایمر و کاربردهای آن

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

لیفت آندوسکوپی ابرو و پیشانی چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آسیبهای پوستی ناشی از آرایش را به حداقل برساندید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

هر آنچه باید در مورد الکتروماگنتیک تراپی یا مگنت تراپی بدانید