سلام میخواستم بدونم به جز جراحی خارج کردن بیضه ها راه دیگه ای برای عقیمی دایمی وجود داره

دکتر جمال الدین حسن زاده :

؟؟؟ برای جلوگیری از بارداری از وازکتومی استفاده میشه که در اون تنها راه عبور اسپرم بسته میشه . و بیضه ها خارج نمیشن. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ناباروری مردان ( قسمت اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نحوه انجام ساکشن ریه در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا تبخال تناسلی باعث سرطان می شود؟

تشخیص اختلال نعوظ چگونه انجام می گیرد؟

همه کاربردهای پی آر پی در مراکز پوست و مو

جراحی تومور مغزی به چه دلیل انجام می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

هیپوسپادیاس (Hypospadias) یا ختنه خدادادی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه در ایام گرم و تابستان

بی اشتهایی عصبی در ورزشکاران