سلام خسته نباشید. پسری 24 ساله هستم .بخاطر تصادف تا حالا 3 بار لیزر co2 کردم ولی زیاد تفاوتی ندیدم.خیلی هم رعایت میکنم ولی شبا حواسم نیست صورتم به بالش میخوره جاش قرمز میشه.چند تا سوال داشتم: قرمزی صورتم همیشه میمونه یا کم کم برطرف میشه؟؟به خاطر تحریک کردنش میگم چند جلسه باید به لیزر ادامه بدم؟؟مثلا اگه من 7 جلسه لیزر کنم فرقی با 5 جلسه داره؟تعداد زیاد لیزر پوستمو حساس نمیکنه؟ سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در حال حاضر به جای لیزر co2 در اکثر مراکز از لیزر های فرکشنال استفاده میشود که اثر مشابهی دارد ولی قرمزی کمتری دارد. قرمزی به دلیل خود لیزر است و به نظر من ربطی به بالش ندارد. اصولا قرمزی این لیزر حدود ۶ ماه بعد از هر جلسه طول میکشد. توصیه میکنم که نزد متخصص پوست لیزر فرکشنال انجام بدهید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

هایفوتراپی روشی برای جوانسازی و لیفتینگ پوست

آیا بعد از سقط جنین امکان بارداری دارم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت های پس از جراحی لیزری دیسک گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

هایفوتراپی غبغب روشی موثر در جوانسازی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آنتی متابولیت ها برای درمان انسداد مجاری اشکی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی های روتین جهت شخیص انسداد مجاری ادرار

۷ قدم کنترل آرتروز مفاصل میان مهره ای

علائم خطر پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سلامتی ناخن