سلام من پسری ۲۷ ساله ام از دوران بلوغ جوش میزنم هر وقت از قرص های آنتی بیوتیک استفاده میکنم جوشام بهتر میشه و خیلی کم جوش میزنم ولی به محض قطع کردن دوباره جوش میزنم . مشکل کبد چرب و …. ندارم . نکته جالبی که متوجه شدم وقتی قرص انتی بیوتیک میخورم و همزمان داروهای گیاهی مثل شاتره داروی لیور گل که واسه پاکسازی کبده استفاده میکنم باعث جوش زدنم میشه یعنی اثر داروی انتی بیوتیک از داخل کبد از بین میبره !!! فکنم من برعکس از پاکی بیش از حد کبدم جوش میزنم و عامل جوش چیزی مثل باکتری میکروب و… داخل بدن یا پوستمه نمیدونم مشکل از کجاست آخه چرا انتی بیوتیک میخوری جوش نمیزنی ؟ بجاش از چی میشه استفاده کرد ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا باید از درمانهایی مثل راکوتان استفادهنمایید تا اثر طولانی تری داشته باشند. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

جفت اکرتا چیست و چگونه درمان میشود؟

تشخیص عفونت ریشه دندان با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

زانو درد هنگام دویدن

منگو له های پوستی اطراف چشم

میکرودرم ابریژن

ترفندهای لازم جهت کاهش منافذ پوست

اصول تناسب و زیبایی در بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

پاک کردن تاتو با لیزر کیو سوئیچ

دستگاه کرایوتراپی چیست و چه کاربردی دارد؟