سوال :

سلام آقاي دكتر.٣٧ سال سن دارم و روي پيشاني ام دو خط چين افقي ريز به وجود آمده به غير از بوتاكس راهي هست كه جلوي پيشرفت اونها رو بگيرم (هنوز اولشونه). هر كرمي با هر قيمتي باشه ميخرم . آيا كرم بوتاكس هم هست؟ نظرتون راجع به ميكرودرم چيه؟ آيا خطري داره؟ بسيار متشكرم.


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرم بوتاکس وجود ندارد میکرودرم مفید است و شاید از بین نبرد خیر خظری ندارد [1400-04-24]


پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس میکرودرم ابریژن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

بازگرداندن موی ریش و سبیل با روشهای پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رژیم غذایی بعد از جراحی روده بزرگ

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

درمان زخم پوست سر

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

درد قفسه سینه در کودکان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

كم كارى تيروييد در طب سنتى

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

چطور بفهمم او معتاداست يا نه؟ - قسمت دوم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]