باعرض سلام وادب،میخواستم بپرسم یه کرم روشن کننده رو چطوری قطع کنم که بعداز قطعش پوست صورتم بحالت اول برنگرده ومجددا تیره نشه!لطفاراهنماییم کنید،ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اول یک شب درمیان بزنید بعد دو شب درمیان بعد قطع کنید هر کدام 2 ماه [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیمشاوره پوست

تلفن : 91620100 - 031

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

اقدامات لازم پیش از تصویر برداری چیست؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (6شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
تزریق ژل خط خنده از عوارض و مراقبتها تا ماندگاریدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
سابسیژن و درمان جای جوشدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
در غربالگری آنومالی چه چیزهایی تشخیص داده میشود؟دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]
نخ کلاژن ساز چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بریس یا ارتوز چیست؟دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مراقبت ازپوست بچه های اگزماییدکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]