سلام خدمت دکتر واعظ شوشتری؛ میخواستم بپرسم که موارد تشکیل دهنده ماینوکسیدیل چیه؟ آیا ماینوکسیدیل ممکنه باعث ریزش مو بشه؟ من حدود سه هفته میشه که از ماینوکسیدیل استفاده میکنم احساس میکنم که موهام به جای اینکه بهتر بشه بیشتر از قبل خالی شده. خیلی برام دردسر شده این موضوع. لطفاً راهنماییم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در ابتدای مصرف ماینوکسیدیل حدود 1-2 ماه ریزش مو طبیعی است به درمان ادامه دهید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

صدای مفصل فک چگونه درمان می شود ؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

ناهنجاری های مادرزادی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کدام روش کاشت مو مناسب شما است ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

لبنیات و تاثیر آن بر سلامتی

علت سفید شدن ناگهانی مو در جوانی و نوجوانی