سوال :

سلام خانوم دکتر من مجردم به من گفتند که لابیامینورهام از حد طبیعی بزرگترند سوالم از محضر شما اینه که آیا من حتما باید جراحی کنم و روش درمانی دیگه ای وجود نداره و سوال دیگه که البته نمیدونم از نظر علمی درسته یا نه اینه که با توجه به تعریف لابیا مینور که دو لایه پوست در هر سمت دهانه واژن است آیا ممکنه این لایه به حدی بزرگ باشه که بتونه جلوی واژن رو بگیره بطوری که دیگه واژن دیده نشه ممنون از راهنماییتون


دکتر نرگس علیان :

سلام عزیزم.از لحاظ زیبایی لابیا مینور نباید بزرگتر از لابیا ماژور باشه.عمل لابیاپلاستی یه عمل زیبایی محسوب میشه.شما اگه مشکلی با آناتومی ناحیه ژنیتال خودتون ندارید میتونید جراحی نکنید.ولی راه دیگه جز جراحی نداره.به هیچ وجه مسیر ورودی واژن بسته نمیشه. [1399-04-01]


پاسخ سوال پزشکیجراحی پوست واژن

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا و مرگ و میر کرونا (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

خطرات و مضرات مقاربت از مقعد

[ 1396-04-30 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

کاتاراکت يا آب مروارید

[ 1397-01-20 ]دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

خداحافظی با موی زائد

[ 1393-08-29 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

جراحی جنین

[ 1393-10-22 ]دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بره موم چيست ؟

[ 1396-04-20 ]دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

علل بزهکاری نوجوانان

[ 1387-04-13 ]دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

مضرات مصرف قند و شكر

[ 1394-10-30 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

ورزش و بيماری مولتيپل اسكلروز

[ 1395-06-26 ]دکتر احمد باقری مقدم [ متخصص طب ورزشی ]

مشکلات ایجاد شده برای ناخنها

[ 1396-02-23 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]