سلام اقای دکتر خسته نباشید میخواستم بدونم برای رفع تیرگی پوست زیر بغل وناحیه تناسلی و همچنین جلوگیری از جوش زدنش چه کار باید کرد ؟درضمن موهای سرم شوره زیاد داره از شامپوهای ضد شوره چون کلیر استفاده میکنم ولی جواب نداده لازمه شامپو مو عوض کنم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

به طور معمول پوست این ناحیه تیره تر از سایر نواحی است . معمولا تیرگی پوست طبیعی این نواحی رو نمیشه زیاد تغییر داد. در افراد با اضافه وزن کاهش وزن موثره. گاها کرمهای لایه بردار و بعضی از انواع لیزر بکار میروند که موفقیت درمان نسبی است. [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نکاتی برای مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مراقبت از پوست در زمستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چطور صاف و درست بایستیم ؟

هشت شایعه در مورد کمر درد

فواید و ویژگی های آب درمانی چیست

درد پایین کمر در بارداری

موفقیت محققان در درمان ناشنوایی های مادرزادی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا تبخال تناسلی باعث سرطان می شود؟

جراحی عیوب انکساری بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]