سلام خسته نباشید.آیا خوردن آب منی مرد توسط زنان باعث بارداری میشود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خیر مایه منی تنها زمانی باعث بارداری می شود که در تماس با تخمک قرار بگیرد یعنی بید از طریق دستگاه تناسلی زن وارد شود ولی از لحاظ شرعی این مایع جزء نجاسات مسوب می شود و خوردن آن مجاز نیست. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

طب جامع اسلامی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

عمل جراحی پروستاتکتومی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

بیماری پوستی پسوریازیس چیست؟

تشخیص کمبود آهن و آنمی در ورزشکاران

10 سوال رایج لیزر موهای زائد

اضطراب جدایی درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

عدم تقارن صورت و درمان با تزریق ژل

جراحی واریکوسل