سلام و خسته نباسید.ببخشید اقای دکتر مادرم میخواد خط اخم یعنی بین دو ابرو رو بوتاکس کند از منشیتون سوال کردم گفتند نسبت به سنشون تا حدودی رفع میشه .خواستم بپرسم بعد بوتاکس محل قرمز یا متورم میشود ؟و اگر قرمز .میشود این علایم چند ساعت بعد رفع میشود.؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر معمولا قرمزی و تورم در اثر بوتاکس خط اخم ایجاد نمیشه [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیخط اخم بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مزوتراپی و تاثیر آن بر رشد موها

آ ی یو دی هورمونی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فیبر غذائی و درگیری نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اختلال جنسی در مردان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علائم ، نشانه ها و راه های درمان تومور مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی پوست دست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

روش های تصویربرداری تشخیص سرطان تیروئید

لک صورت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پرسش و پاسخ درباره وازکتومی یا بستن لوله در مردان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]