با سلام آقای دکتر من پوست صورتم بدون لک هستش فقط میخوام مثلا. دو تا سه درجه روشن بشه میتونم از کرم روشن کننده رو کل پوست صورتم استفاده کنم آیا کرم روشن کننده گیاهی واقعیت. داره؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرمهای روشن کننده تنها میتوانند لک های پوست رو کمتر کنند و قادر نیستند تیپ پوستی و رنگ سرشتی پوست رو تغییر بدهند. استفاده از کرمهای ضد آفتاب توصیه میشه. کرمهای لایه بردار هم در شفافیت پوست کمک کننده هستند. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

واریس از تشخیص تا درمان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مراقبتهای بعد از عمل بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ریزش موی ناشی از لیکن پلان و درمان آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیفت پوست با نخ برای چه کسانی مناسب است؟

سفلیس چیست؟

چالش سی روز دیسیپلین کاهش وزن لیست کالری های سبک (12 )

بیوپسی غدد لنفاوی چرا و چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان تبخال و پیشگیری از انتقال آن