سلام آقای دکتر .من شنیدم که در لیزر آلکس از ژل استفاده نمیشه و فقط از هوا استفاده میشه آیا این مسئله درسته. تا جایی که تحقیق کردم اینطور نیست ولی خواستم از شما هم بپرسم تا مطمئن شوم. با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نه درست نیست. دستگاه الکس موجود در ایران تا دو سال قبل برای سیستم خنک کننده از یک سیستم خنک کننده هوای مجزا استفاده میکردند. در دو سال اخیر دستگاههایی وارد شده اند که هند پیس خود دستگاه مجهز به سیستم خنک کننده است. برای اثر خنک کنندگی این هند پیس باید با سطح پوست تماس داشته باشد و لذا در این دستگاهها از ژل و سلفون استفاده میشه. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بریس PTB چیست و چه کاربردی دارد؟

رادیولوژی دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد ژل پروفایلو چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کراتوز سبورئیک چه بیماری است؟

عوارض عمل لیزیک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان بیرون زدگی دیسک های کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دلایل ایجاد تبخال

لیزرهایی که برای جوانسازی و زیبایی استفاده میشوند کدامند؟

اختلالات بازو و دست در نوازندگان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]