با سلام خدمت آقای دکتر اینجانب پسری 24 ساله هستم و مجرد حدود 3 سالی میشه یه قسمت از موی سرم به اندازه یک سکه پول سفید شده در این مدت نه کم شده نه زیاد می خواستم بدونم که آیا راه درمانی وجود داره؟؟ و چرا خود به خود سفید شده ؟؟ با تشکر از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای تشخیص نوع ضایعه و علت سفیدی مو در مرحله اول باید مشخص بشه که آیا سفیدی تنها محدود به موهاست یا پوست سر نیز در این ناحیه سفید شده است. همچنین یکسری اطلاعات دیگر در خصوص شرح حال و معاینه ضایعات مورد نیاز است. توصیه میکنم به متخصص پوست مراجعه فرمایید. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مفهوم اس پی اف در ضد آفتاب چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ویژگی های لیزر الکساندرایت کندلا

پانچ صورت به چه علت انجام میشود؟

کاربرد سوزن خشک یا درای نیدلینگ (dry needling) در طب فیزیکی

اینوزین کو انزیم در ورزشکاران

دو رحمی بودن چطور تشخیص داده میشود؟

پوستی مرطوب و سالم با هیدرودرمی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چرا گاهی درمان جوش یا غرور جوانی موفقیت آمیز نیست

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

روشهای پیشگیری از خار پاشنه پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]